luni, 24 februarie 2014

VIDEO. O nouă emisiune la NAȘUL TV: "Trezește-te, Gheorghe, trezește-te, Ioane!". Realizator și moderator, Miron Manega


http://www.certitudinea.ro/articole/emisiuni-tv


Pe 17 februarie a avut loc, la NAȘUL TV, prima emisiune din seria „Trezește-te, Gheorghe, trezește-te, Ioane!”, concepută, relizată și moderată de Miron Manega. Sloganul emisiunii este o frază vibrantă aparținând lui Grigore Vieru: Ca să fii român, trebuie să poți!”Emisiunea se transmite zilnic, în fiecare dimineață, între orele 10,30 – 12,00.

Partenerul de platou al lui Miron Manega este Constantin Cojocaru (doctor în economie, autorul „legii Cojocaru”). Invitat special în prima emisiune a fost Prof. Dr. Florian Colceag, „antrenorul de genii” cum a fost supranumit de mass-media, coautor, alături de Constantin Cojocaru, Ioan Roșca și Ilie Bădescu, al CONSTITUȚIEI CETĂȚENILOR. Emisiunea a demarat cu următorul discurs:
  „Bună dimineața, doamnelor și domnilor, și bine-ați venit, în fața televizoarelor, la NAȘUL TV, la o nouă emisiune. Mă numesc Miron Manega, sunt cetățean român și am drepturi. Despre aceste drepturi  o să vorbim, în cadrul emisiunii „Trezește-te, Gheorghe, trezește-te, Ioane!”, care are ca slogan cuvintele lui Grigore Vieru: „Ca să fii român, trebuie să poți!”. Unul dintre aceste drepturi este acela de a avea o Constituție a mea, a cetățeanului român care are drepturi. O Constituție a mea, a dumneavoastră și a tuturor cetățenilor români, nu doar a parlamentarilor români”.

Un comentariu:

  1. Buna ziua ! Eu sunt cetatean european
    si vreau sa raman chiar daca Romania
    nu va mai fi membru al U.E. ori va fi
    fara dreptul cetateniei europene.

    RăspundețiȘtergere