duminică, 18 noiembrie 2012

DANA de PICĂ, o carte bună. Jucaţi-o!


Dana Andronie de la Jurnalul Naţional şi-a extins competenţele în mediul privat/personal. După ce şi-a dat toate examenele posibile susţinând şi organizând an de an Festivalul Folk You!, s-a gândit să-şi exploateze „expertiza” şi pe cont propriu. Aşa că şi-a făcut firmă de evenimente. Personală, specială, surprinzătoare, originală, unică (mai sunt adjective, dar le voi adăuga după confirmare). Se numeşte DANA de PICĂ, se autodefineşte ca Excellence Familly Events şi organizează evenimente pentru persoane mai mult sau mai puţin căsătorite, pentru burlaci/burlăciţe, pentru copii, părinţi şi bunici, nunţi de argint şi de aur, cununii civile (la cerere şi petreceri de divorţ!), pecum şi party-uri pentru animale de companie.
De ce DANA de PICĂ? În primul rând, acesta este numele meu, un nume generos, care spune şi DA şi NA – explică “patroana”. Dama de Pică este o carte celebră în jocul de Poker care reprezintă, trebuie să recunoaştem, un joc al inteligenţei. De aceea, am ales o suprapunere a unui personaj cu altul, (Dana în loc de Dama), ceea ce în teatru se numeşte quiproquo. Mi s-a părut adecvată această formă de personalizare, e mai caldă, mai apropiată, mai intimă”.
Marele atu al evenimentelor organizate de DANA de PICĂ îl constituie ingredientele şi surprizele: poate oferi, la pachetul de servicii, şi o vedetă. Portofoliul disponibil până în acest moment le cuprinde pe următoarele: Zoia Alecu, Alina Manole, Maria Gheorghiu, Adrian Sărmăşan, Mircea Baniciu, Emeric Imre şi Radu Captari. Deocamdată!
Ce, cum, cât şi alte detalii, puteţi afla pe danadepică.ro. Tot aici găsiţi şi numărul de telefon la care veţi suna ca să stabiliţi întâlnirea.
Grăbiţi-vă, că vin sărbătorile de iarnă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu