duminică, 18 septembrie 2011

WEBIT 2011: Miron Manega şi CERTITUDINEA se află în Top 10 mondial. Votaţi-mă în continuare!

Aşa cum tot repet de o vreme încoace, particip în echipa României la un concurs internaţional de influenţă online numit WEBIT 2011, la care participă, în acest moment, peste 1.500 de concurenţi din 79 de ţări. România se află acum pe locul 2 mondial, după Italia şi înaintea Bulgariei.

Poziţia mea, în clasament, este variabilă: când pe locul 2, când pe locul 1 pe ţară (la competiţie cu Virgil Dan Amza de la grupul Tetatet.ro). În clasamentul mondial, poziţia mea oscilează între locul 4 şi 3 mondial. Între ţări, bătălia pe echipe se duce între Bulgaria şi România, pentru locul 2. Locul 1 nu mai poate fi atins, este deja adjudecat de Italia, care a avut o strategie coerentă de susţinere (prin toţi cei peste 200 de concurenţi) a celor din vârf.

Se pare însă că politica organizatorilor (care sunt bulgari) nu este tocmai fair-play. Astfel, cei mai buni concurenţi, MANIAK MULIGAMBIA din Moldova şi TZARUL NICOLAI din România, au fost suspendaţi din concurs. Este posibil ca TZARUL NICOLAI să revină, căci a făcut contestaţie, pentru că nu i-a explicat nimeni motivele suspendării.

Dar, până atunci, eu, care eram în „piramida” lui, m-am trezit pe poziţia de lider de grup şi, implicit, una dintre „rachetele purtătoare” ale echipei României. De aceea, vă rog să mă votaţi căci, susţinându-mă pe mine, susţineţi CERTITUDINEA şi, implicit, România. Aşadar,
amintiţi-vă de CERTITUDINEA măcar o dată pe zi şi votaţi MIRON MANEGA !


PS-1: Votaţi TZARUL NICOLAI, chiar dacă nu vi se primeşte votul! Click-urile acordate i se contabilizează şi, dacă i se dă drumul la cont, va produce efecte retroactiv.


PS-2
: Un fapt interesant de pe „câmpul de luptă”: în urma suspendării mai multor conturi, cei care au rămas fără lider, chiar dacă sunt din altă ţară, au început să voteze pentru membrii piramidei TZARULUI NICOLAI, adică pentru lista de mai sus. Voturile primite sunt mai numeroase decât ale susţinătorilor din România. În plus, singurul concurent din Sudan (Ibrahim Musa), deşi nu are niciun conflict cu nimeni, a intrat în piramida TZARULUI, pe care o votează, dar şi primeşte voturi de la ea. Asta da putere de influenţă! Ce păcat că românii nu se pot solidariza nici la interes, nici la joacă!

Un comentariu: